lauantai 24. marraskuuta 2018

Kihlajaisten pukeutuminen


Kuten kerroin edellisessä postauksessa, menin kosintaa seuraavaksi yöksi töihin. Sopivan rauhallisen yön ansiosta ehdinkin katselemaan itselleni jo kihlajaismekkoa! Toisena yövuorona tilasin Zalandolta muutaman vaihtoehdon ja se oikea löytyikin yllättävän kivuttomasti.

Kerron joskus omassa postauksessa vähän elämäntapamuutoksestani, mutta sanottaisiinko, ettei mekon löytyminen ole ollut minulle ikinä mitenkään helppoa. Alla kuvia muutamista vaihtoehdoista, joista jo ilmeestä näkee, että ei mennyt ihan nappiin. Kerrankin kaikki mekot mahtuivat päälle, mutta istuvuudessa ja leikkauksissa mentiin metsään.

Tämän tilasin itseasiassa Jills'iltä. Materiaali aivan kammottavaa ja kaula-aukko oli hieman ongelmallinen.
Tämä olisi ollut niiiin ihana, mutta leikkauksen takia leventi kroppaa aivan turhan paljon
Tässä istuvuus lähes yhtä hyvä kuin viimeisessä mekossa, mutta rintojen kohdalla oleva mesh-yksityiskohta ei ehkä olisi ollut kovinkaan kihlajaismainen.




Ja tässä se ihana mekkoni on! Kihlajaisia vietetään tammikuussa, joten pitkä mekko sopiikin oikein hyvin. Olen muutenkin ihastunut noihin off-shoulder -mekkoihin ja paitoihin viime kesän aikana, joten tämä mekko pysyy hyvin linjassa. Mekon selkäosassa on smokkirypytys, jonka ansiosta istuvuus on lähes täydellinen. Saattaa olla, että kiikutan mekon vielä ompelija-serkulleni, sillä olkaimet ovat ihan vähän liika pitkät ja valahtavat alas. Onneksi suvusta löytyy käteviä ihmisiä!



Mekko on mielestäni todella juhlava, kengiksi laitan jotkut ballerinat, sillä en taida omistaa kuin yhdet "korkokengät", enkä pidä niiden käytöstä muutenkaan. Miten ihmeessä tuollaisen mekon kanssa laitetaan hiukset? Tällä hetkellä kallistun jonkinlaiseen nutturaan. Pitäisi koittaa testata itse, tai sitten vain suosista varata kampaajalle aika. Mutta. Omat vaatteet check! Enää pitäis löytää Juhalle jotain päällelaitettavaa.

I always knew it was you

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti